Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συναισθημα










Ειμαστε  παιδια  του  ουρανου  και  της  ΓΗΣ  κ  εχει  νοημα                                                   Αξια    εχει   ν'αγαπας    μονο  ετσι  αποκτα    νοημα  η στιγνη

1 σχόλιο:

  1. Όλοι πηγαίνουν σε ένα ταξίδι. Το ταξίδι μας οδηγεί πίσω στο σημείο όπου είμαστε ήδη. Όταν είμαστε εκεί που πρέπει να είναι. Ας επιβραδύνουν, αναπνέουν σε χαρά και ειρήνη, όπως καθαρό αέρα.

    Δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Αυτό είναι το μυαλό μας περιπλέκει τα πράγματα. Αφήστε αυτό. Η ευτυχία είναι ακριβώς εδώ, τώρα. Κλείστε τα μάτια σας και να αισθανθείτε τη ζεστασιά του χαμόγελου σας. Το ταξίδι σας μπορεί να αισθάνονται μεγάλη και βαθιά, αλλά το μονοπάτι σας οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα. Η ευτυχία και η ειρήνη είναι μέσα. Η ειρωνεία είναι ότι χρειάζεται να αφήσει να πάει να τους βρει. Να αφήσει να πάει από το άγχος, άγχος, ανησυχία. Απλή αφήσει να πάει.

    Είστε ένα θαύμα εδώ και τώρα σε αυτό το χώρο και το χρόνο. Αυτό είναι πάντα η περίπτωση. Χαρά σας είναι πάντα μέσα σου, αλλά θα πρέπει να αφήσει να πάει, να έχει πίστη και αφήστε τη ροή σας μεταφέρουν να βρείτε σπίθα της ζωής σας.

    Προσπαθήστε να μην εστιαστεί η προσοχή τόσο για το σχεδιασμό του αύριο. Απολαύστε σήμερα! Πιστέψτε θα καταλήξετε στο χώρο της αγάπης θα πρέπει να είναι. Η ζωή σας είναι ένα μεγάλο-ΝΑΙ!

    Τα θαύματα μόνο που βρέθηκε ποτέ στη σημερινή. Παρακαλώ μην χάσετε τα θαύματα που σας περιμένουν να τα παρατηρήσετε. Είναι εδώ και τώρα!

    Ατενίζοντας βαθιά στο μέλλον ή παρελθόν καθιστά πιο δύσκολο για να δείτε θαύματα της ζωής σήμερα. Μια ημέρα τη φορά είναι όλα όσα χρειάζεται όταν μπορείτε να βρείτε το σπίτι, τη χαρά, και την αγάπη σας μέσα.

    Δεν είναι περίπλοκο. Είναι η αγάπη.

    9:41am
    Συχνοτητες Αγαπης

    Give Love Create Happiness http://www.facebook.com/photo.php?fbid=523510217683349&set=a.312781542089552.88660.100000731276626&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή