Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΙΑΙΟ WEBINAR ''Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ''

ΜΗΝΙΑΙΟ WEBINAR  ''Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ'' 
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Tώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αφήσουμε πια τα φορτία του παρελθόντος και να προχωρήσουμε στην εκδήλωση της Θεϊκότητάς μας στην φυσική πραγματικότητα μέσω των εμεπριών μας, έργων και δημιουργών μας!
Είναι καιρός να ξαναεμπιστευτούμε την διαίσθισή μας και να βγούμε απο την κυριαρχία του μυαλού μας και τους περιορισμούς του! 
Θυμηθείτε δεν μαθαίνετε κάτι - απλά επιλέγετε να θυμηθείτε.
Το Webinar/On-line συνάντηση ''Η Τέχνη Της Δημιουργίας'' πραγματοποιείται μία φορά τον μήναείναι με ελεύθερη πρόσβασηγια να λάβετε το link (σύνδεσμος) συμμετοχής σας καταχωρείστε το e-mail σας στην λίστα στη αρχική σελίδα εδώ  
Κατόπιν σας αποστέλλεται στο e-mail σας ένα link (σύνδεσμος), τον οποίο την ημέρα της on-line συνάντησης 15-20 λεπτά πριν, τον κλικάρετε και είστε στην ηλεκτρονική αίθουσα συνάντησης. Αναμένετε έως την καθορισμένη ώρα της μετάδοσης ώσπου ο/η παρουσιαστής βγαίνει στον αέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι Webinar επισκεφθείτε την σελίδα Τι Είναι Webinar
Επόμενη Συνάντηση Της Τέχνης της Δημιουργίας είναι στις
6/11/2013, 18:00
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε καταχωρήστε το e-mail σας στη λίστα επαφών μας στην αρχική σελίδα του site
Στείλτε τις βιωματικές σας εμπειρίες και τα σχόλια σας εδώ!

ΑΡΧΕΙΟ WEB ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
Συνάντηση Δημιουργών, 7 Οκτωβρίου 2013''Κατέχω την Μαεστρία της Ευημερίας''

 Συνάντηση Δημιουργών, 10 Σεπτεμβρίου 2013''Ενέργεια Διαύγειας''

Συνάντηση Δημιουργών, 19 Αυγούστου 2013'' 'Προκλήσεις' Μεταβατικής περιόδου''
Συνάντηση Δημιουργών, 3 Ιουλίου 2013''Ενέργεια Δράσης''
Συνάντηση Δημιουργών, 12 Ιουνίου 2013Ο Αλχημιστής Μέσα Μου
Συνάντηση Δημιουργών, 8 Μαϊου 2013
Συνάντηση Δημιουργών, 10 Απριλίου 2013
Απρίλιος - μετά την εσωστρέφεια και εσωτερική ηρεμία - έρχεται η περίοδος Αναγέννησης - Ανάστασης όπου χρειάζεται απόλυτη εστίαση και βήματα δράσης σε συγκεκριμένα όνειρα και σενάρια που επιθυμείτε να πραγματοποιηθούν. Εμπρός με κέφι - σηκώστε τα μανίκια σας!!
Συνάντηση Δημιουργών, 6 Μαρτίου 2013
Μάρτιος 2013 - μήνας κατάλληλος να λύσετε, τακτοποιήσετε, να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας. Οι ενέργειες του μήνα συμάλλουν στην σύναψη νέων συνεργασιών, συνδημιουριών!Είναι κάλεσμα για Ενότητα - ΑλληλοΕνδυνάμωση, κατανόηση και βολιδοσκόπηση των βάσεων και αρχών πάνω στα οποία οι σχέσεις στην ζωή μας στηρίζονται.

Πάνω απ΄όλα είναι όμως να δούμε την σχέση μας με τον Εαυτό μας και να δούμε ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάμε απο μία σχέση και εάν αληθινά τα τηρούμε και τα καλλιεργούμε οι ίδιοι απέναντι στον Εαυτο μας καθημερινά και βεβαίως και απέναντι στους άλλους.

Στην συνάντηση θα ακούσετε την άσκηση απελευθέρωσης καταπιεστικών συναισθημάτων που επιδρούν αρνητικά στο υλικό μας σώμα και μπλοκάρουν την ροή της δημιουργίας!
 Εάν σας άγγιξε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Συνάντηση Δημιουργών, 6 Φεβρουαρίου 2013 
Φεβρουάριος 2013 - φέρει Ενέργειες της Εκδήλωσης Υλικής Ευημερίας και Αφθονίας!
Ποιές είναι οι πεποιθήσεις σας γύρω απο την υλική ευημερία? γύρω απο τα χρήματα?
Έχετε σκεφτεί πόσο οι πεποιθήσεις σας επηρεάζουν την ροή ενέργειας για εκδήλωση όσων ποθείτε στην καθημερινότητά σας?

Είναι καιρός ως πλάσματα του Φωτός και της Αλήθειας να βγούμε απο τα όρια της έλλειψης και να αποδεχτούμε και να εν-θυμηθούμε ότι η αφθονία είναι η φυσική μας κατάσταση και η έλλειψή της η αφύσικη!

Κατά την διάρκεια της συνάντησης εκδηλώθηκε απο τις φωτεινές ενέργειες της ομάδας Άσκηση-Ενεργοποίησης Σύνδεσης με την Φωτειμένη Εκδοχή του Εαυτού μας! Απολαύστε το!!!
Εάν σας άγγιξε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Συνάντηση Δημιουργών, 9 Ιανουαρίου 2013 
Ιανουάριος 2013 - πρώτος μήνας της Νέας Εποχής!!! Ο μήνας που φέρει ενέργειες αλήθειας, απαιτεί την ειλικρινή συμπεριφορά απέναντι στον Εαυτό μας και τους άλλους όσο ποτέ πριν, σε αντίθετη περίπτωση ερχόμαστε αντιμέτωποι στο έπακρον με τις ψευδαισθήσεις και τις καταστάσεις φόβου και ανασφάλειας.
Μήνας, ιδιαίτερα στις 11.01.13 με την Νέα Σελήνη, δήλωσης προθέσεων-επιθυμιών που ποθούμε να βιώσουμε κατα την διάρκεια αυτού του χρόνου!!!
Άσκηση Προθέσεων!!! Κάντε την για να δείτε εάν το όνειρό σας - εξυπηρετεί την εξέλιξη της ψυχής σας ή σας απομακρύνει και απλά σας αποσπά την προσοχή!!!


Συνάντηση, 5 Δεκεμβρίου 2012 
Δεκέμβριος - μήνας ο οποίος γεφυρώνει την Παλαιά με την Νέα Εποχή, φέρει ενέργειες μετάβασης, το Τέλος στην Ύπαρξη του χρόνου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα, μετάβαση στην 5η Διάσταση!
Πραγματοποίησαμε την Άσκηση/Ενεργοποίησης της σύνδεσης με το  Πολυδιαστασιακό μας Όργανο την Καρδιά κα την Σύνδεση μας με το Πνεύμα φέροντας την Χρυσαφένια Ενέργεια του Ύψιστου στην υλική μας πραγματικότητα. Θαυματουργή και ριζοσπαστική για όσους δεσμευτούν να την εφαρμόσουν τουλάχιστον για 21 μέρες την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
 Συνάντηση, 7 Νοεμβρίου 2012
Μαγικός Μήνας με τον Αριθμό Μαστερ τον 11. Προβάλλει Ο Ύψιστος Δημιουργός μέσα σας, δημιουργήστε μέσα σας το κατάλληλο έδαφος για να εκδηλωθεί.
Ο πλανήτης μας χωρίζεται σε δύο Ενεργειακά Πεδία/ Διαστάσεις, σε ποιό βρίσκεστε εσείς? Είστε συνειδητοί για το πως βιώνετε την ζωή σας?
Πραγματοποιήσαμε την Άσκηση/Ενεργοποίηση Εκδήλωσης Ύψιστων Δυνατοτήτων . Βγαίνουμε πέρα απο τα όρια του Κάρμα και αναλαμβάνουμε να χτίσουμε τον Παράδεισο στη Γη συνειδητά, διευρύνωντας τα πεδία και κάνοντας την μετάβαση στις Ανώτερες Σφαίρες του Φωτός. Παρουσίαση του On-line Σεμιναρίου ''Άλμα Συνειδητότητας - Μετάβαση στη Νέα Εποχή". Περισσότερα στο βίντεο!!!
 

Συνάντηση, 8 Οκτωβρίου 2012
Συνάντηση γνωριμίας, σύνδεσης με την ομάδα και δημιουργίας ασφαλή χώρου για την διεύρυνση και εξέλιξη όλων των σφαιρών του Πολυδιαστασιακού μας Εαυτού. Η Τέχνη Της Δημιουργίας είναι το project ενεργειών κάθε μήνα με προσανατολισμό την Νέα Ενέργεια στην Υλική Εκδήλωση!
Προχωράμε ελεύθεροι δίχως βάρος του Παρελθόντος και εφαρμόζουμε τις πνευματικές πρακτικές και εργαλεία για να κινηθεί η διαδικασία μεταμόρφωσης και ζύμωσης για την μετάβαση μας.
Το Πνευματικό Εργαλείο "Αναπνοή της Ευημερίας" ως το πολύ Δυναμικό Εργαλείο Εξέλιξης της Εποχής Μας!!!



Επόμενη Συνάντηση Της Τέχνης της Δημιουργίας είναι στις
19/08/2013, 19:00
εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε καταχωρήστε το e-mail σας στη λίστα επαφών μας στην αρχική σελίδα του site!
Βικτώρια Καρυπίδου
Δημιουργός της Ύψιστης Πραγματικότητάς Μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου